Redacció: 18/02/2016

El programa de la Fira de Comerç i Màrqueting Digital, Ficommerce, té prevista la realització de diferents cursos de nivell avançat per a les persones interessades en posicionament web. Es tracta dels cursos de SEO i SEM Advance i de Google Analytics.

En el cas del taller de SEO, es donaran les claus per a posicionar correctament una pàgina web de manera que quedi en els primers llocs quan es fa una cerca a Google o altres buscadors. La ponència anirà a càrrec de Manuel Riveiro Rodriguez, expert en SEO i Director General de B2 Performance.

Pel que fa al taller de SEM avançat, s’analitzarà de forma totalment pràctica tot el procés a seguir per a activar una campanya de Google Adwords. El taller l’impartirà Paulo Vedoya, consultor de SEM i SEO de l’empresa Jaestic Digital Solutions.

Per acabar, el taller de Google Analytics se centrarà en aquesta eina que actualment és la més utilitzada per analitzar el funcionament de les pàgines web. Anirà a càrrec d’Òscar Rodríguez, consultor en analítica i posicionament web.

Donat que aquests cursos tenen un aforament limitat i estan dirigits a persones amb una base de coneixements en les temàtiques que es tractaran, tenen un cost lleugerament superior a la resta. Així, si l’entrada normal té un cost de 10 €, aquests tres cursos tenen un preu de 20 €.

Recordem que les inscripcions per a assistir a la Fira de Comerç i Màrqueting Digital, Ficommerce, es poden fer a través de la pàgina web de firaReus: www.www.firareus.com/ficommerce