Redacció: 15/03/2017

La jornada de comerç i màrqueting digital de firaReus, Ficommerce, posa a la venda les últimes acreditacions disponibles per al pròxim 21 de març. Ficommerce obrirà les seves portes a les 9 del matí i tancarà a les 7 del vespre, després d’una jornada en la qual es podrà participar en una vintena de ponències i tallers.

La jornada, que en aquesta edició compta amb la col·laboració de l’escola de negocis ESIC Business & Marketing School, pretén potenciar la presència del visitant professional, empresaris o emprenedors i responsables de departaments de màrqueting i comunicació que puguin tenir interès a conèixer les últimes tendències de posicionament i de presència online.

A Ficommerce 2017 es parlarà d’estratègies de fidelització de clients utilitzant el màrqueting digital, de com atraure tràfic a la pàgina web via keywords, de com arribar a nous clients millorar el retorn de campanyes publicitàries, de videomarketing, d’inbound marketing i Growth Driven Design i de personal branding 2.0, entre molts altres temes.

Els professionals que impartiran les diferents ponències i tallers tenen una reconeguda trajectòria vinculada en molts casos a grans corporacions com Nestlé o Microsoft i a empreses punteres en temes de màrqueting digital, com ara SemRush, Adsmurai o Sastre Martin, entre d’altres.

La inscripció a la jornada té un cost de 10 € (25 € en el cas dels tallers avançats) i es pot fer a través de la web: www.www.firareus.com/ficommerce