Redacció: 19/06/2018

L’esdeveniment, que és gratuït, inclou ponències de coachs i experts, cloenda i lliurament de premis de Jocs Empreses i sopar networking per als assistents

firaReus, conjuntament amb la regidoria de Promoció Econòmica i Treic Events, ultimen els preparatius de la jornada Empresa i Esport, dedicada al lideratge esportiu aplicat a l’àmbit empesarial. L’esdeveniment, que tindrà lloc aquest dijous 21 de juny a partir de les 18.30 h a les instal·lacions de firaReus, ja compta amb 200 inscrits.

La jornada neix com un punt de trobada entre professionals de diferents sectors i esportistes amb l’objectiu d’esdevenir un referent en la promoció de models de lideratge en entorns de treball actius. Així, el perfil d’assistent a Empresa i Esport respon a esportistes, clubs esportius, entrenadors, directius, responsables de recursos humans, CEO i professionals de tots els sectors.

Els coachs i especialistes Ramon Robert Estella, ex CEO del RCD Espanyol; David Ciudad, ultra corredor i mentor de l’empresa Desafía lo Imposible; Anna Corbella, primera dona espanyola en fer la volta al món a vela; o Paco Lorenzo, creador de l’empresa Treic Events i Jocs Empreses; oferiran eines de motivació per a la millora contínua dels equips, l’obtenció de resultats en entorns d’alta pressió i l’assoliment i lideratge dels objectius personals.

A banda de les ponències, el programa d’Empresa i Esport compta amb la presentació d’Àlex Rivera, Clúster Manager d’Indescat (Clúster Català de la Indústria i de l’Esport), i també amb la cloenda i el lliurament dels trofeus als participants de Jocs Empreses, l’esdeveniment esportiu empresarial més gran de la demarcació, organitzat per Treic Events. La jornada, que busca crear un espai de networking, també inclou un sopar  per als assistents i música en viu gràcies a la col·laboració de l’escola de música “Yamaha School.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, expressa el desig per consolidar aquesta iniciativa en el calendari d’activitats de firaReus i assegura que “es tracta d’una bona oportunitat perquè les organitzacions coneguin les eines per aplicar el model d’empresa saludable i potenciar la innovació i la creativitat dins de l’empresa”.

Empresa i Esport forma part de les noves jornades professionals que firaReus ha afegit al seu calendari d’activitats i que estan vinculades a la gestió empresarial, com Motivation Day, celebrada el passat mes de gener.

L’organització de la jornada ha estat possible gràcies a la implicació, mitjançant patrocini, de Salut i Treball i Elring Klinger. Els interessats poden trobar més informació i realitzar les inscripcions de forma gratuïta a través de la pàgina web de firaReus (www.www.firareus.com).