Redacció: 16/02/2016

La Fira de Comerç i Màrqueting Digital, Ficommerce, contemplarà l’organització dels primers premis Ficommerce que tenen la finalitat de donar suport als emprenedors que volen impulsar iniciatives innovadores de negoci a través d’Internet. L’únic requisit per a participar-hi és que el projecte sigui d’un negoci digital que encara no hagi estat constituït. A partir d’aquí, altres criteris que es valoraran són la viabilitat tècnica, econòmica i financera del projecte, el seu grau de definició i maduresa, la integració al territori i la possibilitat de generar ocupació.

El termini per a presentar candidatures finalitza aquest divendres, 19 de febrer. El jurat estarà format per un equip d’experts en comerç digital que triarà d’entre totes les candidatures presentades la que respongui millor als criteris de valoració. Els projectes han d’incloure una explicació de l’objectiu del negoci i un breu estudi de mercat. Opcionalment també es podrà incloure una maqueta de la pàgina web.

El jurat analitzarà els projectes presentats entre els dies 20 i 23 de febrer i el projecte guanyador es donarà a conèixer el dia 24 de febrer, durant la cloenda de la fira Ficommerce.

Les bases dels premis es poden consultar a la pàgina web dels premis: www.www.firareus.com/ficommerce. El guanyador o equip guanyador s’endurà un ordinador portàtil gentilesa de la botiga d’informàtica BEEP i la creació del negoci online per part de l’empresa Comercios Online.