Redacció: 09/03/2015

Una exposició de la marca Ferrari omplirà de vermell la 15a edició de l’Epocauto que obrirà portes aquest cap de setmana. La fira del motor d’època, presentada aquest dilluns al matí amb el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà; el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza i el president del Comitè Executiu de l’Epocauto, Anton Ferrer, manté la setantena d’expositors i la participació de 12 clubs de la demarcació de Tarragona. Tot plegat amb la finalitat d’ocupar els 7.000 metres quadrats de superfície firal i consolidar els 5.000 visitants de les edicions anteriors.

Sanromà ha detallat que entre els models de la firma italiana que ocuparan les instal·lacions de firaReus cal destacar el 308, 328, el 355 o el conegut Ferrari Testarossa que ha participat en diferents sèries de televisió. A més, firaReus tindrà un exemplar d’un motor la marca ASA 1000GT amb disseny Ferrari de l’any 1964 del que únicament hi ha 100 unitats al món. Per completar el món Ferrari, també hi haurà una petita zona de mostra de joguines de la marca italiana. D’altra banda, Epocauto també acollirà una segona exposició de motos clàssiques. En total hi haurà 21 motos de trial i tot terreny. Les marques representades d’enguany són Montesa, Ossa o Bultaco.

En la setantena d’estands els visitants podran trobar tot tipus de material relacionat amb el món de motor i amb la finalitat de potenciar la vessant comercial del saló: merchandising de marques antigues, peces de recanvi, roba especialitzada i accessoris de tot tipus. D’altra banda, entre les activitats destacades per aquesta 15a edició cal ressaltar la V Trobada d’entitats del motor de Reus. Enguany es reuniran el diumenge al matí per compartir les últimes novetats del sector.

El regidor Marc Arza ha assegurat que la trobada de clubs a la ciutat i els assistents que vinguin a les instal·lacions del Tecnoparc representarà un destacat impacte econòmic per la ciutat ja que els visitants aprofiten l’ocasió per passar el cap de setmana a la ciutat i conèixer el teixit comercial de Reus.

Un any més, l’Auditori exterior de firaReus es convertirà en un pàrquing de vehicles clàssics per tots aquells que vulguin visitar-nos amb el seu automòbil.

L’horari d’aquesta fira és el dissabte de 10 a 20h i el diumenge de 10 a 15h ja que molts expositors són d’arreu del país. La inauguració es farà el dissabte al migdia i anirà a càrrec de Marc Vidal, col·leccionista i propietari del museu del motor a Riudoms.