Redacció: 29/04/2015

Una trentena de marques de motocicletes ompliran les intal·lacions de firaReus amb motiu de la 9a edició del Saló de la Moto. Entre d’altres, la firma Harley Davidson tornarà a participar-hi després de tres anys sense ser-hi presents. Així, les motos de la marca americana seran part de l’ampli ventall d’estands amb marques i expositors. 

L’edició d’enguany, prevista pels dies 1, 2 i 3 de maig (de 10 a 20h) comptarà amb 21 expositors, la major part d’ells provinents de la demarcació de Tarragona. De fet, s’ocuparan els prop 7.000 metres quadrats de la superfície del centre de fires i convencions. L’objectiu de l’edició d’aquest 2015 és consolidar els 5.000 assistents de les edicions anteriors, sense oblidar els valors més importants com són la seguretat i la conscienciació al damunt d’aquests turismes. L’inaugurador d’enguany és el Josep Maria Floch, professional amb una llarga trajectòria del món de les dues rodes i guanyador amb el seu equip del prestigiós premis de 24h Le Mans.

A la zona de motos d’ocasió -una de les més visitades per part dels assistents- hi haurà prop de 120 exemplars amb la finalitat que usuaris privats puguin posar a la venda els seus vehicles.


El Saló de la Moto és a banda d’un ampli aparador de les principals novetats del sector de les dues rodes, és un espai dedicat al món del merchandising, del col·leccionisme on es poden trobar peces i recanvis que ja no estan de forma habitual al mercat. 
Per tal de promoure una actitud cívica i responsable entre els més petits, la Guàrdia Urbana de Reus el Circuit de Seguretat Viària.

D’altra banda, les activitats paral·leles és un altre dels plats forts del Saló de la Moto. Així, l’edició d’aquest 2015 seguirà tenint les concentracions de motos Harley Davidson, Custom, Chopper, Bobber, Old School que reunirà preparadors, usuaris i afeccionats al món de les dues rodes. Les sortides més destacades són:


1. La MOTO-GOURMET PRADES -divendres 1 de maig al matí- , és la 45a edició de la trobada de motoristes per fer la ruta des de Reus fins a Prades. Tan el punt de sortida com el d’arribada serà a firaReus.

2. La CUSTOM SUNDAY -diumenge 3 de maig- organitzada pels Amics de la Moto de Reus, farà una de les seves concentracions habituals a les nostres instal·lacions.

3. SORTIDA MOTOS BUSQUETS -diumenge 3 de maig al matí- Moto Sport Busquets organitza una sortida per Vilallonga, Alcover, La Febró-Prades, Les Borges del Camp i finalitzarà a firaReus.


El preu de l’entrada serà de 5 euros.