Redacció: 22/06/2015

Una vintena d’agències i organitzadors d’esdeveniments d’arreu del món han visitat la ciutat per conèixer les possibilitats que ofereix per a la realització de congressos i esdeveniments. La visita s’emmarca en el programa del MEET Catalunya, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i que està especialment enfocat al sector del turisme de reunions català.

La jornada, que es va realitzar fa 10 dies, va començar amb un workshop a Sant Sadurní d’Anoia, durant el qual representants del Departament de Congressos de firaReus van mantenir reunions personalitzades amb els operadors que havien manifestat el seu interès per les nostres instal·lacions. Es van realitzar reunions amb operadors de Finlàndia, Rússia, Àustria, Regne Unit, Alemanya, Bèlgica i França, que van servir per a fer una presentació personalitzada de les possibilitats de les instal·lacions de firaReus pel que fa a la realització d’esdeveniments.

Després de la tanda de reunions, aquests operadors internacionals van venir a conèixer la ciutat, fent un recorregut a través de la Ruta del Vermut. La visita va finalitzar amb un sopar al Museu del Vermut.