Redacció: 22/05/2016

Unes 3.000 persones han visitat aquest cap de setmana l’Autoprimavera, el Saló de l’Automòbil d’Ocasió que tancarà portes avui a les nou del vespre. El saló, es va recuperar l’any passat coincidint amb la millora del sector de l’automoció. Des de l’organització es valora aquesta represa del saló com una aposta encertada i en paraules del President del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «des de firaReus s’ha de treballar per donar resposta als sectors en creixement i en aquests moments, el vehicle seminou torna a passar per un bon moment». En aquest sentit, la majoria dels expositors han traslladat al departament comercial de firaReus la seva satisfacció per les vendes i contactes realitzats durant aquests dos dies i mig d’Autoprimavera.

El perfil dels assistents ha estat molt variat, igual que els vehicles que s’han pogut trobar fins avui a la fira i que han estat des de vehicles més petits, per a un perfil més jove, fins a monovolums o bé furgonetes i altres vehicles per a professionals. Els més sol·licitats han estat els que tenen una antiguitat de fins a 3 anys.

Autoprimavera ha ocupat una superfície de 7.000 m2, l’equivalent al total del recinte firal amb uns 250 cotxes de totes les marques i models i també de tota la gamma de preus. Així, se n’han pogut trobar de des de per 3.000 fins a 50.000 €.

Tal com ha volgut destacar el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «l’Autoprimavera tanca l’activitat firal del primer semestre de l’any, tot i que pel que fa a l’activitat relacionada amb els esdeveniments i reunions, firaReus té encara un mes d’activitat intensa per endavant, amb actes organitzats per empreses externes que confien en les nostres instal·lacions per dur a terme els seus esdeveniments».

En aquest primer semestre de l’any firaReus ha organitzat quatre fires: Bestial, Epocauto, Saló de la Moto i Autoprimavera. En els sis darrers mesos de l’any arribarà el torn de les dues fires més grans i consolidades com són exproReus a l’octubre i Tot Nuvis, al mes de novembre.