Redacció: 05/03/2017

La vuitena edició de Bestial, el Saló de la Mascota de firaReus tancarà portes avui a les vuit del vespre després d’un cap de setmana durant el qual milers de persones s’han acostat a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions per veure la diversitat d’animals presents a la fira (rèptils, aus, peixos, gossos, conills, etc.) i també gaudir de les activitats programades. Bestial té també diversos espais i activitats per als més petits, com ara pintacares, inflables o l’estand del refugi Les set cabretes, on els nens i nenes han pogut veure tot tipus d’animals de granja i fins i tot, fer passejades en poni.

Actualment, Bestial és l’única fira de la demarcació dedicada al sector dels animals de companyia i enguany ha ocupat una superfície de 5.300 m2 en els quals una vintena d’expositors han presentat els seus productes i serveis. En aquesta edició, la marca de menjar per a mascotes Arion ha patrocinat la fira i les activitats que s’hi han dut a terme.

Entre els actes més participatius del saló destaquen les desfilades de gossos d’acollida de l’Última Llar, el concurs de mascotes per triar la més simpàtica i la que més s’assembla al seu amo, amb una trentena d’inscrits i també les exhibicions de la unitat canina de la Guàrdia Civil.

Novament també ha estat un èxit l’exposició Mundial Felina, organitzada per l’ASFEC (Associació Felina de Catalunya) on s’han pogut veure 170 gats de 70 expositors.

L’activitat firal tornarà a firaReus el cap de setmana vinent, 11 i 12 de març, amb una nova edició de la fira de vehicles clàssics Epocauto.