Redacció: 06/03/2016

Bestial tancarà portes a les vuit del vespre després de dos dies d’activitat durant els quals milers d’aficionats al món de les mascotes han visitat les instal·lacions de firaReus per participar dels actes programats. Bestial és la fira de referència del seu sector a Catalunya, ja que actualment no hi ha cap de perfil similar que la iguali pel que fa a expositors, uns 35, i a nombre d’activitats programades.

Bestial va ser una de les primeres fires dedicades al món de la mascota del país i segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «des de l’organització s’ha treballat per mantenir el nivell d’expositors i activitats, fet que després de set edicions ha consolidat aquest certamen com un referent a Catalunya».

La fira Bestial es caracteritza per la presència de tot tipus d’animals, des de rèptils, fins a rosegadors, peixos, aus exòtiques i rapinyaires i tot tipus de mamífers. A més, enguany s’han programat una vintena d’activitats, a les quals s’han d’afegir les que organitzen els expositors als seus estands.

El president del Comitè Executiu, Isaac Sanromà, ha destacat «el perfil familiar d’aquesta fira, que aplega a milers de persones en només dos dies. Bestial és l’única fira del calendari que permet als visitants venir amb les seves mascotes i aquest és un fet que valoren molt positivament».

Les exhibicions a la pista d’agility i l’exposició internacional felina, on s’han pogut veure 110 gats de races de tot el món, han estat alguns dels actes que han convocat més persones.

D’altra banda, aquesta setmana es donarà a conèixer a través del Facebook de firaReus la mascota que serà la imatge del cartell de Bestial per a l’any vinent, un concurs al qual han participat 72 mascotes.

L’activitat firal continua el cap de setmana vinent amb la realització de la 16a edició de la fira de vehicles clàssics, Epocauto.