Redacció: 20/11/2016

A les nou de la nit tancarà portes la 24a edició de Tot Nuvis que ha omplert d’activitat les instal·lacions de firaReus durant tot el cap de setmana. Les valoracions dels expositors i visitants consultats per part de l’organització han estat positives pel que fa als contactes realitzats i a la varietat d’estands presents a la fira.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat «el posicionament de Tot Nuvis com una de les fires nupcials més importants del país, per la qualitat dels estands i també pel que fa al nombre d’expositors i d’edicions ralitzades». En aquest sentit, de cara als 25 anys de Tot Nuvis està previst realitzar activitats commemoratives de la que és la segona fira en importància del calendari de firaReus.

La fira dels nuvis i celebracions, ha ocupat enguany una superfície de 4.500 m2, més els 1.000 m2 de passarel·la nupcial on s’han pogut veure tendències en moda nupcial, perruqueria, joieria i floristeria. Unes 600 persones han vist les desfilades en cada una de les dues sessions que s’han fet aquest cap de setmana.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha posat en valor «la intensa activitat de firaReus en aquest darrer trimestre de l’any, amb activitat de reunions i també amb fires pròpies, com exproReus i Tot Nuvis, i externes com la fira EcoReus que es farà la setmana vinent».

Tot Nuvis és la segona fira des de la posada en marxa de l’app de firaReus i el nombre de descàrregues realitzades fins al moment ha estat de 650. Unes 250 han participat al rasca i guanya i des de l’organització es calcula que en el moment de tancar la fira s’hauran repartit un centenar de premis i degustacions de productes entre els visitants de Tot Nuvis.