Redacció: 13/03/2016

L’exposició retrospectiva de Porsche i la gran varietat de vehicles, productes i peces es converteixen en els principals atractius d’Epocauto, la fira de vehicles clàssics que enguany ha complert 16 edicions.

Epocauto ha ocupat una superfície de 7.000 m2 del recinte firal, 1.200 dels quals han estat dedicats a l’exposició de vehicles de la marca Porsche. D’altra banda, un any més l’aparcament de clàssics que s’ha habilitat a l’auditori exterior de firaReus ha estat un altre dels grans atractius d’Epocauto i els propietaris de clàssics que n’han fet ús l’han valorat molt positivament. Per al president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «Epocauto és un referent del seu sector a l’Estat, fet que es posa de manifest en la setantena d’expositors que hi participen cada any».

Epocauto ha portat a firaReus a visitants i expositors d’arreu de l’Estat i de diferents punts de Catalunya. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha afirmat que «aquesta fira va en la línia de les activitats que donen projecció a la ciutat i després de setze edicions ha situat Reus en el mapa firal estatal entre els aficionats del sector».

La fira de vehicles clàssics compta amb una gran implicació dels clubs de clàssics del territori i d’arreu de Catalunya, els quals han estat molt importants per a captar nous visitants i aficionats. Des de l’organització de firaReus es vol agrair la seva participació i també la del Grup de Motos Clàssiques de Reus, que coorganitza Epocauto juntament amb firaReus.

Epocauto tancarà portes a les tres de la tarda. La propera fira del calendari serà el Saló de la Moto, que es realitzarà del 29 d’abril a l’1 de maig.