Redacció: 12/10/2016

exproReus tancarà portes avui a les nou de la nit després de cinc dies d’activitat intensa, durant els quals milers de persones han visitat les instal·lacions firals que enguany incorporaven diverses novetats, com l’ampliació de l’espai d’automoció i restauració, i el nou accés pel Carrer Bèlgica.

Tot i la pluja d’aquest matí, moltes famílies han visitat la fira per veure l’exhibició de cuina del finalista de la tercera edició de MasterChef Junior, Lukas Vives, que durant dues hores ha estat el centre d’atenció de molts dels visitants que omplien en aquelles hores el recinte firal. Les activitats familiars són un dels atractius de la fira i de cara a l’any vinent es treballarà per ampliar-les i diversificar-les.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha valorat «l’aposta per l’ampliació de l’espai d’automoció en un moment en el qual els inputs que ens arriben del sector són positius, de la mateixa manera que s’ha fet amb el sector immobiliari» En aquest sentit, els expositors dels estands d’ExproHabitatge s’han mostrat satisfets dels contactes realitzats durant els dies de fira.

L’aplicació de firaReus ha superat les 2.200 descàrregues i ha permès repartir els gairebé 300 premis previstos entre els visitants d’exproReus. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha valorat molt positivament «l’aposta per les noves tecnologies que s’ha fet en aquesta edició d’exproReus, que ens permeten conèixer el perfil dels visitants i les seves opinions». L’APP de firaReus continuarà activa per a la propera fira del calendari, Tot Nuvis, que es durà a terme el cap de setmana del 18 al 20 de novembre i serà novament una plataforma a través de la qual obtenir descomptes i participar en sortejos.