Redacció: 15/10/2017

exproReus tancarà portes avui a les nou del vespre després d’uns dies de molta activitat comercial i lúdica a les instal·lacions de firaReus. En aquesta edició s’ha fet una aposta pels espectacles a l’Auditori Antoni Gaudí. D’una banda, amb l’actuació dels Power Rangers de divendres a la tarda, en un espectacle que va servir per donar el tret de sortida al cicle que continuarà el 25 de novembre amb la Peppa Pig i que s’allargarà fins al primer semestre de l’any vinent. I de l’altra amb els monòlegs, que van ser l’aposta a la tarda de dissabte en aquest espai emblemàtic del Centre de Fires i Convencions, amb l’actuació dels monologuistes Luismi i Pedro Llamas.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat «la diversificació de l’activitat a firaReus, que està obrint un nou camí en els usos de l’Auditori Antoni Gaudí amb espectacles de petit format, i la consolidació de l’accés a exproReus pel Carrer Bèlgica».

Pel que fa al programa d’activitats, la cuina ha estat una altra de les protagonistes, amb els tallers realitzats al llarg de tot el cap de setmana a l’estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup i la demostració de la guanyadora de MasterChef 4, Paula Alòs, del dia 12. La màgia, els videojocs i un espai de jocs per a nadons de 0 a 3 anys, han estat altres apostes del programa. Pel que fa al «Rasca i guanya» digital més de 3.200 persones han participat en aquest sorteig que ha repartit 325 premis entre els nostres visitants.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, assegura que «en aquesta edició dels 75 anys d’exproReus hem treballat amb la voluntat de captar nous públics i arribar als més joves. Creiem que estem rejovenint el públic d’e la fira multisectorial, alhora que mantenim l’essència d’aquesta emblemàtica fira».

En les pròximes setmanes es treballarà l’estudi d’impacte econòmic que, igual que es va fer l’any passat, s’elaborarà amb Gabinet CERES i permetrà obtenir la xifra de l’impacte que genera aquesta fira.

De cara al mes de novembre, des de firaReus es treballa ja en una fira professional del sector de recanvis d’automoció d’un organitzador extern i també en l’Esquiades SnowFun, la primera fira dedicada al sector de la neu que es realitzarà el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre. El cap de setmana següent, del 17 al 19 de novembre, serà el torn de Tot Nuvis, que enguany compleix 25 anys.