Redacció: 30/11/2014

Aquest diumenge a les 21 hores tancarà portes la primera edició de la fira EcoReus organitzada per l’Associació Terra Vitae.

Durant tot el cap de setmana s’han realitzat més de 40 activitats entre conferències, tallers i sessions de cinema.

Conferències com la del Dr. Josep Pàmies o la de Thubten Wangchen, director de la Casa del Tibet, han deixat petit l’aforament de les sales d’actes de firaReus.

Des de l’organització es valora molt positivament la resposta del públic i d’expositors d’aquesta primera edició que posa les bases per succesives edicions.

Rosa Benito, organitzadora del certamen, ha destacat ‘la importància de la posada en marxa de la fira de referència de la província d’ecologia, medi ambient i sostenibilitat’.

Benito també ha remarcat que s’ha assolit un dels objectius principals que era ‘contribuir a la sensibilització i oferir informació de primera mà sobre aspectes vinculats a l’ecologia i la salut natural’.

La fira també ha estat visitada per nombroses families que han pogut participar de les diferents activitats, tallers i concursos programats per al públic familiar. La procedència dels visitants ha estat principalment de la demarcació de Tarragona però també d’altres punts de Catalunya.

Joan Carles López, coorganitzador d’EcoReus, ha dit que part de l’èxit d’aquesta convocatòria es basa en ‘la sensibilitat que els nens tenen per aquests temes i que durant el cap de setmana han pogut compartir i transmetre a la resta de la familia’.

Amb la celebració d’EcoReus i el Parc Infantil de Nadal (programat del 27 de desembre al 4 de gener), firaReus haurà acollit enguany un total de 13 fires.