Redacció: 18/07/2016

firaReus té previst acollir vuit fires i quatre congressos durant el primer semestre del 2017. Pel que fa a les fires, a més de les organitzades per firaReus que són Bestial (4 i 5 de març), Epocauto (11 i 12 de març), Saló de la Moto (5, 6 i 7 de maig) i Autoprimavera (12, 13 i 14 de maig) també n’hi haurà quatre d’organitzades per empreses externes. Aquestes són la Fira d’Antiquaris (10, 11 i 12 de febrer) i la Polar Gran Fondo La Mussara–Expobike (20 maig) i també una nova fira de manualitats, la DiYmania (3, 4 i 5 de febrer) i una altra dedicada al món de la Caça i la Pesca (27 i 28 de maig), ambdues organitzades per Vima Events.

Per al President del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «cal fomentar la diversificació de l’activitat a firaReus, per això de cara a l’any vinent treballem amb nous formats i temàtiques que ens permetran arribar a un públic més ampli».

Les jornades professionals repetiran format i tornaran a estar centrades en el màrqueting i el comerç digital amb FICOMMERCE (15 de març), al desenvolupament urbà intel·ligent amb la jornada «SmartRegion» (20 d’abril), i a la impressió 3D amb la Jornada 3D (24 de maig). «Treballem per fomentar activitats que aportin valor a les empreses locals i que tinguin a veure amb sectors econòmics a l’alça al territori, especialment les noves tecnologies», segons ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza.

Les instal·lacions de firaReus acolliran també quatre congressos, tres dels quals es realitzaran durant el primer semestre de l’any. Aquest seran el Curs de Pediatria Pràctica (10 i 11 de març), el Congrés Català d’Urgències i Emergències (27 i 28 abril), el Congrés d’Arxivística de Catalunya (del 4 al 6 de maig) i les Jornades Nacionals de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives (27 i 28 d’octubre).